Maak het voor inbrekers moeilijk met een Ajax alarmsysteem

Innovatief draadloos alarmsysteem

De draadloze Ajax systemen zijn de beste als het om een particulier of bedrijfsalarm gaat. De inbreker is slim en gebruikt tegenwoordig trucs als cilindertrekken, een koevoet of sabotage. De alarmen dwarsbomen de inbreker totdat deze snel wegvlucht. Dit omdat de modules zo optimaal mogelijk werken op de aangesloten hub. De systemen werken volledig draadloos wat installatie zo comfortabel en makkelijk maakt. Je hebt geen last van snoeren in en om het te beveiligen pand. Elk onderdeel van het draadloze alarmsysteem is in stijlvol zwart of stijlvol wit te koop. Sommige hebben mooie felgroene lampjes. Elke module heeft zijn eigen functie en is verbonden met de hoofd hub door middel van het draadloos netwerk. Configuratie kan via de smartphone en ook de simpele bediening van het alarm. Voor buitengebieden en grote panden kunnen extra versterkers worden geplaatst die het signaal ruim uitbreiden.

De onderdelen van een Ajax alarm

Ten eerste kun je prima beginnen met een starterskit. Hierin heb je een hub (de basis) en verder zijn het allemaal draadloze melders zoals bewegingsdetector voor bij het raam, een afstandsbediening, magneetcontact en beveiligingsstickers voor deuren en ramen. De hub werkt door middel van een GSM of LAN kiezer volledig draadloos. Ook krijg je bij ons gratis support en worden al jouw vragen over het alarmsysteem vakkundig beantwoord. Je moet zelf apart een simkaart aanschaffen waar alle data via verloopt. De meldkamer is ook een mogelijkheid. Je kunt dit bij ons zelfs 6 maanden gratis uitproberen. Hierbij hoef je zelf niet apart nog de meldkamer te bellen maar zullen ze snel ter plaatse zijn als het berichtencentrum een melding stuurt. De systemen kunnen worden aangevuld met extra hubs, repeaters, detectoren en haarscherpe 4K Colorvu Bullit en Dome cam’s. Camera beelden worden opgenomen met een recorder. Zo beschik je over direct bewijsmateriaal voor de politie. Ook ben je voordelig uit met onze complete sets. Hierbij kies je een set met de componenten die jij denkt nodig te hebben voor het pand. Zoals naast de basiskit een intercom, toegangssysteem, tag of alarmbutton. Het is altijd handig om draadloze sirene’s aan te schaffen voor zowel binnen als buiten. Een juwelierspand moet bijvoorbeeld extra uitgebreid worden beveiligd.

Ga voor een kwalitatief draadloos alarm

Ajax heeft zeer veel vooruitgang nagestreefd op het gebied van technologie en betrouwbaarheid. Je kunt zonder abonnement het systeem in bezit nemen als directe eigenaar. Ook kun je rekenen op de beste certificering namens de Grade 2 norm van Europese betrouwbaarheid eisen. Bij het wegvallen van de verbinding wordt je via de smartphone of berichten centrum ook direct op de hoogte gehouden. Je kunt dan snel hierop inspelen. De IP bewakingscamera’s kunnen zowel bij daglicht als in de nacht heldere beelden vastleggen. Detectoren en overige modulen hebben sabotagebescherming en zullen mensen en dieren kunnen onderscheiden.

Mark Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord